Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckningar ur en höst


jag antecknar att du förändrats att du håller konstigt i kopplet när du går ut med hunden, den hunden är trygg
att du släpar dig upp ur sängen om mornarna, flyr bort när du inte lyckats uppföra dig som du tycker att du borde göra

jag antecknar vädret varje dag
det är september och 17 grader
solen skiner på din utmärglade kropp
varför äter du inte frukost längre
varför tror du att rösterna finns på riktigt
förklara för mig
jag antecknar att du inte kan förklara dig
att jag inte förstår, kanske försöker jag inte
men jag har aldrig hört dem

jag antecknar att du är yngre nuförtiden
att du ofta är ett barn i en vuxen kropp
att du inte vet vart du är på väg

jag antecknar att jag lämnade dig där
skrikande på psyket
och att jag inte vet vad jag skall göra av den känslan




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-15 23:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Riktigt berörande text -
2010-08-16

  PPQ
åhhh så skönt, vilken text...för en höstdyrkande människa som man är är det faktiskt nästan som porr
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP