Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Förgäten icke gästvänligheten ; ty genom den hava några, utan att veta det, fått änglar till gäster" Brevet till Hebre'erna 13:2


En broder födes till hjälp i nöden Ordspråksboken 17:17


Jag vill tillägna en ros

till den vännen som

besökte mig i helgen

och fick mitt hjärta

att jubla igen

i bön, lovsång

och fröjd

Vi var båda tyngda

av bördor

då vi möttes

men tog dem

till Herren

som lyfte

den börda

som blivit för tung

och själen

fick vingfjädrar

örnstark

och ung

"...om två av eder komma överens på jorden, vilken sak det vara må, som de bedja om, skall den beskäras dem av min Fader, som är i himmelen.

Ty varest två eller tre äro församlade i mitt namn, där är jag mitt ibland dem"

Matteus 18:19,20




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-08-16 21:16



Bookmark and Share


  stefan.g
Underbar läsning, tack!
2010-08-22

  Grubbelmia
Så glad att du har en vän som fick ditt hjärta att jubla igen, och att jag fick förmånen att träffa den vännen...
2010-08-20

    ej medlem längre
Tack för den här fina texten!

"den börda

som blivit för tung

och själen

fick vingfjädrar

örnstark

och ung"


Hälsn. Ann
2010-08-19

  mare VIP
Tack för en tro fylld dikt !! Herren är vår styrka :))
2010-08-18

  Kerstin VIP
Underbart att läsa !
2010-08-18

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade texterna ...
2010-08-17

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet - och den vännen förtjänar verkligen den rosen!

Tack för denna fina text!

Herren är vår Herde, oss skall inte fattas .....
2010-08-17

  Maria T
Halleluja, Amen
2010-08-17

  Fredrik Stillesjö
Tack Bibbi, för att du påminde mig om dessa ord. Har ibland glömt bort dem. Hälsar Fredrik
2010-08-17

  aol
en stark underbar vederkvickande skrift
så fin väskap, så stark vännen,
2010-08-17

  anits VIP
En sådan vacker vänskap du beskriver
tack för att du delar ed dig
2010-08-16

  Eva Helene VIP
Så vackert om vänskap och om att få bära varandras bördor!
2010-08-16

  jörgen g
Glädjer med dig!
2010-08-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
EN HELT UNDERBAR TEXT SOM ÄR HELT
OCH HÅLLET SANN
FÖR JAG VAR DÄR....
TACK FÖR ATT JAG FICK KOMMA OCH VILA
MIG... EFTER DET SOM VAR MIN ABSOLUT
VÄRSTA DAG I LIVET, DÅ KAMPEN VAR SOM STÖRST..
KOMMER ATT ÅTERGE PRECIS ALLT SOM GJORDES
EMOT MIG DEN DAGEN OCH INNAN, ALLT KOMMER UPP LJUSET
OCH TACK VARE TEKNIKENS UNDER KUNDE JAG JU
SPELA IN DE TVÅ MÖTEN, SOM HÖLL PÅ ATT KOSTA MIG
LIVET I FORM AV KORTISON RASET JAG FICK
STOR KRAM O APPLÅDER FÖR SANN OCH UPPRIKTIG
TEXT, SAMT VERKLIG VÄNSKAP FRÅN BÅDE DIG OCH DINA
BARN......
+ ETT STORT BO-MÄRKE

kb
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP