Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dikter vet man inte om man vill publicera eller inte. Den här är nog en sådan, men jag gör det ändå. (Jag såg henne senast igår.)


Jag är inte kär i dig, jag bara råkar älska dig

Det är som hjärtat plötsligt fått en egen vilja,
att det inte nöjer sig med att jag fick se dig och dessutom fick en kram av dig.

(Kanske vore det bättre om jag inte mött dig från första början?)


Jag grät över dig idag.
Jag grät över att du är så ofantligt super-duper-fin,
över att du bor så långt borta,
över att du inte alls känner som jag.


Det är som kontakten mellan mitt hjärta och min hjärna brutits,
och jag står mitt emellan de två,
som i en virvelstorm,
eller som i en helt vindstilla tystnad.


Och nej, det får inte bli fel.

Jag är inte kär i dig, inte alls.



Jag bara råkar älskar dig.




Fri vers (Fri form) av JohannaCarlsson
Läst 679 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-17 14:46



Bookmark and Share


    Den som skriver
åh så fin. så mycket känslor. så mycket kärlek. så mycket av allt.
2011-05-14

    blackorange
jättefin dikt!
2010-11-18

  T.R Ekman
Bara så himla fin...
2010-08-18

  Baystream
Tveka inte över dikten - den är super fin. Klockren.

Du förmedlar den där känslan, som så många av oss har upplevt och kanske är mer som en vardag än ett jobbigt minne. Olyckligkärlek och du visar oss hur ditt hjärta mår.

Applåd.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson