Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Skogarna stilla, de älskar förfallet
av multnade löv och det ekande skallet
då jaktlagens hundar hugger älgkon i fallet.

Skogarna djupa, de drömma om vinter.
Täcket av nysnö döljer snårlabyrinter
och ett barnlik begravt under blå hyacinter.

Skogarna mörka, de talar till ingen.
En bakgrund av stjärnstoft ger Midsommarringen
två becksvarta fjärilars dom över tingen.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 22:00



Bookmark and Share


  Janjohan
"Skogarna mörka, de talar till ingen"...
Kan den formuleras bättre, den tystnad som omger en när man betraktar skogen och den omsluter en?
2011-01-27

  thyra
Jag tycker om din rimkonst och rytmen i den här. Fint!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP