Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fälten finns en skog

Bortom bergen hörs en ton
som ingen har gett ljud.
Bortom haven finns en strand
vars sand aldrig rört hud.

Ovan molnen finns ett ljus
som aldrig skådats har.
Djupt i gruvan finns en sal
där döden stannat kvar.

Bakom fälten finns en skog
där ingen satt sin fot.
Månen glittrar i en tjärn
till stiltjens tysta not.

Varje andetag är klätt
i längtan efter råd.
På en bädd av solvarm ljung
nås vi av sällsam nåd.




Bunden vers av Orm den gamle VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-04 00:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ser ut som en sång,
som sjungs den en gång,
rimmad är den gammalt likt,
någon tid sedan hördes just slikt,
läst högt tills halsen blitt för trång...
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP