Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstadsliv

Var dag må va den sista
av levernets behag.
Vi närmar oss vår kista
var ljusblå morgondag.

Lev ej i stadens skugga
i akademisk sold
där byråkrater njugga
begå sitt vardagsvåld.

Nej, fly till byn och skogen
där männen ännu ler,
sin tradition är trogen
och själens värde ser.




Bunden vers av Orm den gamle VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-04 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP