Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihetens rop



Det finns en,
endast en
i vars namn
frihet finns

styrka kraft
och kärlek

universum lyssnar
till hans namn

endast du
du får välja

han som älskar
ber och väntar

Han som stjärnorna
dansar mot

blommorna doftar för
fåglarna kvittrar till

Han som håller
ihop stoftet
dig och allt

vill bli älskad

i frihet




Fri vers av rebecca d
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-17 20:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.
2010-08-17

  jörgen g
Härligt diktat!
2010-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Namnet Han bär är JESUS. Det namn som de flestar hatar.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d