Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest av allt saknar jag att ligga sked med dig....

 

.... men det skulle jag
aldrig erkänna för någon
det vore ju patetiskt
skulle folk tycka,
att jag fortfarande tänker
på dig
om dig
kring dig
trots att det gått
6 månader
eller:
174 dagar,
23 timmar och
16 minuter
men det är ju inte så
att jag håller räkningen
nej nej, varför skulle jag,
är ju helt över dig,
helt över honom, rättare sagt
du förtjänar ju inte mer än att vara 3e person singular
i mitt liv

nej du förtjänar inte
det och inte heller
att vara kvar i mitt minne,
och jag ska byta ut dig
ur alla våra drömmar
klippa ut dig och klistra in någon annan
och han och jag ska
dansa på st Marcusplatsen
gå hand i hand över Karlsbron
kyssas framför eiffeltornet
och jag ska ta tiotusen foton på oss och
proppa din brevlåda full med dem
så du kan se vad du
gick miste om


då kommer din ånger
tapetsera din värld
och jag ska förse dig med
oändliga mängder
tapetklister
så de aldrig aldrig
lossnar





Fri vers av Missi VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-26 18:48



Bookmark and Share


  Connie
Jädrans vad bra du är!
2014-08-23

  blaite
Ligga sked är bättre än allt
2012-11-08

  To create a legend
Sjukt tung avslutning!
Det kommer kännas långt in märgen på han...
Applåd!
2012-04-20

  Sofiapoema
Asså "då kommer din ånger
tapetsera din värld
och jag ska förse dig med
oändliga mängder
tapetklister
så de aldrig aldrig
lossnar" Är något utav det vackraste formulerade sluten jag någonsin läst. Jag älskar denna texten.
2010-09-01

  * MARY *
Så vackert ....!
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon