Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina svar

 

försöker tala
men munnen fylls
av grus

fastkedjad
vid dina bojade
fötter

kommer vi ingenstans

lika hoppfulla
inför kärleken

kanske nästa liv
om du ändå trodde

om du ändå såg
en framtid

utan tvivel

jag ser ditt korsfästa
sinne

tungt

vilar din blick mot
marken

det är bara asfalt

men du ser inte fåglarna
möter inte havet

det oförklarliga

ser det gråa
och söker endast

dina svar




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo