Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dött

 

du flyr din tid
ditt liv
lögnerna
ligger utspridda
på vägen

vad är det
som säger
att rovfåglarna
väntar
på någon

som du?




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-22 21:21



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
stora ord i litet format
2010-08-23

    ej medlem längre
Applåd. //F.
2010-08-22

  Vildkärlek
Bravo
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo