Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt perspektiv

vet du;

du såg inte
men jag
vände mig om

en sista
gång

inte för att
se om du stod
kvar

utan enbart

för att
jag fortfarande
älska dig

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-30 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP