Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av styrka..

Vandrar ensam
på stigen
där naturen bor
lyssnar livets ljud
harmoniska toner
av styrka
spela för min trötta själ







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-01 01:43



Bookmark and Share


  hawkeye
Underbar...
2010-09-05

    ej medlem längre
Låter underbart, de här orden behöver jag nu!


Bokmärker!



Hälsn. Ann
2010-09-01

  Janne
nu blev jag sugen att gå ut i

skogen (ler)

så avskalat

vacker dikt

Betraktaren
2010-09-01

  walborg
Skön inspiration till att ta mig en skogspromenad.
2010-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Det behöver man massiva doser av.
2010-09-01

  peter markurth
bra
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP