Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speciellt

 

när daggen
torkat
och alla bladen
fallit av

undrar jag varför

längtade jag

 

.

.

 

.




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 13:20



Bookmark and Share


  Fredric
gillas starkt...
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo