Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till mig

~

mitt inre gör uppror

har tappat orden

~

glömde

~

att stänga dörren till hjärtat

~

Välkommen till mig




Fri vers av ia VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2005-11-22 23:42



Bookmark and Share


  Rublev
härliga krisord...
när livet/omständigheterna inte är som vi önskar
kan det öppnas nya möjligheter...
kan nya möten inträffa...
kan gömda drömmar förverkligas...
2005-11-24

  Peter Stjerngrim VIP
Den var verkligen fin!
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP