Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pourquoi

Varför
massakrera
en blomma
för att få svar


Hellre då
så ett frö




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-02 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och ve den som lägger en hel bukett
under kudden att klämmas
och törsta ihjäl "för kärleks skull"
2010-09-23

  aol
bara så sant vännen,vackert
2010-09-05

  L Patrik W Johansson VIP
Fin aforism, och med blombild därtill... skrev ett antal såna om fåglar (också haikus) samt naturen i övrigt på vårvintern

Be well,
LPWJ
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)