Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindelväv

ingen idé

att jag ens försöker

men jag vill se

lägger min tanke
i din hand
för att du ska
förstå
att du alltid
är där jag är

vill inte påstå

att det jag säger

är så det är

men jag önskar
att resan
har stärkt
mig närmare
än vad jag var
innan

vill du ska veta

att nätterna

blev livet

saknar orden
som flöda
utan stopp

förlåt

men det är dags

att gå

glömmer dig aldrig
även fast
vi aldrig skapade
egen tid




Fri vers av ia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-03 12:09



Bookmark and Share


  Janne
så känslosamt skrivit av dig

känner din saknad

i det du beskriver

kram

Betraktaren
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP