Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sedan mycket lång tid blockerad av den aktuelle skribenten och därför förhindrad att kommentera hans text eller nå honom med något personligt meddelande


Om att halka på bananskal.......

Enligt en av sajtens flitigaste politiska förståsigpåare har statsminister Reinfeldt genom gårdagens TV-utfrågning i "grevens tid" avslöjats vara av exakt samma skrot och korn som de välkända tidigare högerledarna Erik Adielsson och Nils Holmberg. Uppgiften är synnerligen märklig - Erik Adielsson är förvisso välkänd i sin egenskap av mycket framgångsrik travkusk. Han har mig veterligt inte varit politiskt verksam utan inskränkt sig till att styra travhästar. Nils Holmberg, å sin sida, var en politiskt ytterst aktiv herre, dock inte i dåvarande högerpartiet utan i Sveriges Kommunistiska Parti, en gammal stalinist som mot slutet av 60-talet lämnade partiet för att ansluta sig till den fraktion som hyllade den kinesiska politiken. Han startade tidningen Gnistan och tog initiativet till bildandet av KFML och var mycket uppburen av dess unga revolutionärer. Det var för övrigt han som översatte Mao Zedongs "lilla röda" från engelska till svenska....
I den överhettade rödgröna hjärnan har dessa två herrar, travkusken och stalinisten, troligen blandats ihop med den tidigare ledaren för högerpartiet Yngve Holmberg och den tidigare ledaren för Moderata Samlingspartiet Ulf Adelsohn.
Snacka om att halka runt på bananskal!!




Prosa av papillon
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-03 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att kunna lite oxå...inte bara gapa på *S*
2010-09-03

    ej medlem längre
*Ha, ha*...Dagens skratt! Men angående förståsigpåaren i fråga som det gäller kan jag ju bara beklaga att det inte finns någon underkategori i textrubrikerna som heter "refuserade insändare". Fast för all del...Själv har jag för länge sedan bestämt mig för att undvika att i fortsättningen engagera mig i "debatter" rörande politik och livsåskådningar på den här sidan...
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

papillon