Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självständighet är en nödvändighet för mig. skriven till "Äntligen på väg"- Håkan Hellström


existera.

så jag hoppas, hoppas,
vill av hela mitt jag
och det vill säga det som jag
inte glömde hemma med flit
att du kan komma hit
stryka dina tankar över mig.
som om jag vore tillverkad
eller snarare skapad
av det skiraste glas
för vacker och ömtålig
för att greppas med de
allra varligaste av händer.
och jag hoppas, hoppas
av hela mitt jag
att du ska se mig
med samma ögon som du
ser på ditt eget syre med.
att du ska se mig som en
nödvändighet för överlevnad
fast utan alla dessa krav
på konstant fysisk närvaro.
så jag hoppas, hoppas
vill av hela mitt jag
det vill säga det som jag
inte glömde hemma med flit
att det ska räcka att
min mentala existens
endast är för dig.




Fri vers (Fri form) av Clockwork
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-04 20:19



Bookmark and Share


  noll
Du är väldigt duktig.
Vackert!
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork