Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstaterande

livet är din
egna personliga

mördare

som alltid
kommer
undan
alla
straff




Fri vers av ia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 22:23



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en sann "kluring" ! livet kommer att ha ihjäl oss,det kan vi vara säkra på!
dystert men sant.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP