Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig

Tänker på dig

du som inte mår bra

försöker förstå

gråter mina tårar

 

Tänker på den tid

den mistande glädje

den vi haft, den vi förlorat

 

Tänker på dig

du som inte mår bra

försöker acceptera

värker min oro

 

...

 

~Tänker på dig, snälla bli bra igen~

 

Jag behöver ju dig




Fri vers av Cajsa
Läst 864 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 13:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Sensibelt skrivet till nära vän...., fint !
2010-09-14

    L e e
Fin, vackert! Ovärderliga ord i din text.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg