Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På racerbanan..

Livet är som en
racerbana
för många människor
tävlar om
att vara störst bäst
vackrast
även rikast
undrar bara till vilket pris..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-10 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man förnedrar sig själv på det sättet.
2010-09-10

    ej medlem längre
Det är ofta ett högt pris de får betala!


Mina ord:

"Vad betyder pengar
finns annat på vår jord
som berikar min själ"



Hälsn. Ann
2010-09-10

  Bibbi VIP
Så undrar även jag?!
2010-09-10

  ULJO
Vi får ändå inget ta med sig den dagen då vi lämnar detta jordeliv. Så varför denna jakt på statusprylar, kan man undra?
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP