Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill jag leva


en
ville
mitt liv

därför
blott därför

vill jag leva




Fri vers av rebecca d
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-09 20:34



Bookmark and Share


  Anna*
Det är stort att tänka så :-) Tack!
2010-09-11

  Myself
vackra,vackra ord om kärleken,så tolkar jag dina fina ord.
2010-09-10

    Mejja
Så sorgsen men ändå så fylld av tacksamhet.
...ja blott därför att Han vill och har oss ettt uppdrag att uppfylla.... blott därför orkar man genom.
2010-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Förlöst kan man bli på fler än ett sätt.
Frälsningen är en förlösning.
2010-09-09

  Bibbi VIP
2 Petri 1:10

Applåd!
2010-09-09

  queenia
hon som förlöste dig.. :)
2010-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Han som ÄR Livet.
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d