" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"migrän"

 




kägel


som bläster har vingarna nu skavt i mina ögon under flera tidevarv än jag skådat. hopplösheten avlöser smärtan. pulserar, vrider vränger min syn till att uppleva blixt och skepp som far över horisonten. fram och tillbaka. i fosterställning sover jag bort känslan för att vakna i efterlandet, det tunga huvudet skaver mot skallben. brister brister, brusten. bruten omloppsbana, knivskarpt snitt längs halva mitt jag. skärskådad.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-10 19:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Å fy fan !
2010-09-12

  Carola Zettergren
Huga, migrän är fasansfullt, jag vet. Mycket snyggt skrivet om något så smärtsamt ända in i döden...Tror man i alla fall; Just då!
2010-09-10

    Igot Tochange VIP
gillar hur du bryter dina meningar med
nya rad. jag dras in i din textpuls omedelbart.
2010-09-10

    Igot Tochange VIP
gillar hur du bryter dina meningar med
nya rad. jag dras in i din textpuls omedelbart.
2010-09-10

  Catharina Edin VIP
Ååå stackare - vet själv vad det är, och det är icke kul - mycket bra skrivet!
2010-09-10

  Cris
aj! ja ush. inte för jag upplevt migrän *ta i trä* men här fick jag känna på lite.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP