Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bygger och bygger....


Fuktträdgård växer fram - haiku

Fruktträdgården byggs
så lätt i våra drömmar -
stenhård är leran




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-10 22:17



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Och tar man en flukt
finns där både fukt och frukt
i byggarandan

Då mjuknar även leran
ja, kolla blott - nå, ser han?


Tack för tankainspirationen!
;-)
2010-09-19

    ej medlem längre
Det är ett hårt jobb och mycket kunskapskrävande att odla en trädgård...inte minst med med frukt och bär...
En toppenhaiku vännen!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon