Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penslar bort..

" Morgon ljuset
penslar bort
nattens mörker
strålar fram starkt
över frusna själar "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-11 09:16



Bookmark and Share


    Annika J
Vackert - och sant !
2010-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Mästerliga målningar på daglig basis.
2010-09-11

    ej medlem längre
Ljust och hoppfullt, känner en värme!



H/Ann
2010-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Där stodo tvenne artister på en äng.
- Du är så poetisk, sade konstnären till den fåordige.
- Du är så konstig, sade poeten till målaren.
Något senare kom döden förbi och lade sig i samtalet, varpå de båda människorna flydde hals över huvud, lämnande verktygen kvar i gräset. Varpå döden lade ner sin lie och för stunden skapade stor konst och även stor poesi. Den målade på duken först ett frågetecken och därpå ett utropstecken. Tog så åter upp sin lie och gick sin väg för att skörda nya segrar.
2010-09-11

  novembersol VIP
Fin och hoppfull. Jag älskar gryningen och som du beskriver den.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP