Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att du finns



I
det tog inte tio minuter

skrattet i ögonvrån
leendet spelande i mungiporna
din mjuka stilla röst
som med återhållen ande
varsamt retsamt
och mycket ömt
sade

och jag var fast igen

hela jag ett enda hopp

stanna



II

jag sade inget
visste
att det var lånad tid

jag tiggde om

din frånvaro
smärtfylld saknad
att du finns
smärtfylld tacksamhet




Fri vers av rebecca d
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-11-24 10:57



Bookmark and Share


  rebecca d
tack, Christer...
2005-11-24

  sol
känslosamt, vackert. ja, vissa har makt att få hjärtan mjukna...
2005-11-24

  Christer VIP
Mycket vackert. Det kändes lite som två dikter. "stanna" kändes som ett givet sistaord. Jag tror att de (två delarna) skulle klara sig jättebra var för sig. Gillade mest de fyra sista raderna.
2005-11-24

  Rachel Roth
här fångade du något särskilt vackert som kan ske mellan människor...och det är smärtsamt på det ena och/eller det andra sättet
2005-11-24

  Charly
En av de vackraste dikter jag har læst: Super!
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d