Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är han


hans händer
sträcker sig
ända in

glömmer alla lås

när han tröstar
slickar tårar
älskar

håller
släpper aldrig

drar åt hårdare

andas
syre

ger mig mer

...

spänner fast
men jag är redan där
i hans kärlek
outtröttad

oändligt trofast

...

rör sig igenom
inåt
men aldrig förbi

min kärlek


det är han









Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-09-15 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo