Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkan

tystnaden faller likt
ett evigt mörker
du lagt

din dom

du är bödeln
jag drömde om

du är han som
äger sanningen

om min smärta

dömd

av din tystnad
finner jag evig vila

det onda
tar mig
längre bort
dit du aldrig mera hör
vädjande rop

när mitt straff blir

ditt




Fri vers av Ex¤animo
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo