Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s a n n

 

alla dina lögner

hinner ikapp

eldar

dina försvar

kvar, i askan

ligger du

naken

sann

n e d b r u t e n




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-09-15 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo