Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du faller

likt ett uppgivet löv
ner från mitt

livsträd

känslomässigt död
når du marken

innan vintern
är du mull

och begravd
under

mitt nerkylda

ett täcke av snö
ska förvandla dig

tills jag smälter bort
och du åter

inte finns

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-16 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo