Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen in i och igenom


nattfjärilen
söker sig till
ljuset

faller

ser inte fönstret på glänt
ut i mörkret och kylan

i gryningen sjunger koltrasten sin sång




Fri vers av rebecca d
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-11-24 19:53



Bookmark and Share


  Propella
*ryser* Vilka bilder du målar, ditte. Jag blir tagen.
2005-11-25

  himlens hemlighet VIP
en sådan liten skillnad och än så oändligt stor...vackert!
2005-11-24

  Per Rydberg
Vacker - det räcker från mig!
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d