Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten är här med sitt lugn...själen behöver..


Nu är tystnadens tid..

Tystnaden har lagt sig
gryningen
kommer snart åter
att lysa över människor
och fylla dagen
med olika slags innehåll
precis som det ska vara
och ta ansvar för
hur vi beter och bemöter varandra







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-21 00:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bön är bästa sättet att börja dagen.
2010-09-21

  Bibbi VIP
Själv älskar jag nattens stillhet.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP