Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen i framtiden

 

älska mig svag
älska mig så här
ge vår kärlek allt
du har råd

och ville ha

låt oss växa
lämna det
osanna

låt oss bli gamla

 

i tid...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 14:32



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Fantastisk
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo