Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina o r d

 

dina ord är vingar
som höjer mig
änglar som befriar
lyfter alla väggar
som skiljer
hindrar vår kärlek
från att korsfästas

dina ord

är det enda jag litar till
som inte

existerar...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo