Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske fanns mer.

I ett uppgivande tillstånd
och med moln
i magen
försöker du sätta eld
på det förkolnade
vakuumet

Du snurrar och
vill
ingenting

och jag fyller hål
med ännu mer
ingenting

röda träd sträcker sig
mot en blöt
himmel och vi
står på taket
och hatar världen

för att den

existerar.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe