Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung

 

syster
sjung sången om 
sirenerna

ta tillbaka vårt
allt

vi hade möjligheter
att vara

modigt vackra

tryggade

var är vi nu
när våra ögon 
är beslöjade

av mörka bilder
vi tvingats leva

smycken som gör ont
att bära

vart är vi nu
i vilken värld

tar din hand
lika darrig
och skör

går jag nu

vill rädda dig
som mig

vart leder
vårt håll

när natten fångar
då inget leder oss

tvingas vi blunda

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-24 19:02



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Vackra vi är!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo