Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamma

 

fångar våra ögonblick
klamrar mig fast

samlar 
men tappar åter allt
när du krossar bilden
av vårat drömda
porträtt

jag kan inte pussla 
delarna

blir bara stoft
i mina söndrande händer

minns doften

dina rätta smekningar

blev mitt hjärtas sigill
vill inte vara 
en annan mans kvinna

tvingad att älska igen

ställer mig i ledet
av räddast

tvingar mig tigga
lite här
och lite där

kanske för att överleva

...

jag dömdes så

,nu är vi två


ensamma

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo