Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikar i mina fötter...

 

 

Spikar i mina fötter,

sågar av

mina rötter.

 

Vill tillbaka för stunden,

men är bakbunden.

 

Saknar oss från då,

och dit kan vi inte gå.

 

Glömmer aldrig det,

bara så ni vet.

 

 

 




Fri vers av Kape
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 00:50



Bookmark and Share


  Anna*
Det är mycket vi aldrig glömmer. Visst är gott att bevara annat smärtar. Du skriver så det känns.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape