Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ont..

Det gör ont
när hjärtat fäller
tårar av saknad
det gör ont
när längtan gror starkt






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-27 11:19



Bookmark and Share


  Coinriocht
Stämmer jo.
Bra skrivet och beskrivet
2011-01-07

    annasofia.
Det gör ont, men håll ut!
2010-09-28

  Maiah VIP
fint diktat...själens smärta kan upplevas fysisk
2010-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är min dagliga erfarenhet.
2010-09-27

  Bibbi VIP
Skriver under på Ann Åhsberg/ "Raven"
2010-09-27

    ej medlem längre
Jag känner igen och förstår. Mina barn har arbetat och bott utomlands i flera år. Där fanns en längtan som gjorde ont!

/Ann
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP