Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

Jag fick vittringen

av dig

Men när jag sprang runt hörnet

för att kasta mig i dina armar

var du inte där

Jag fick bita i gräset

 

igen 




Fri vers av Missi VIP
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-11-25 16:43



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
oj, vilken fin liten dikt...om förväntan och besvikelse
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon