Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar av is

Silkeslent
kittlar snöflingorna mig
Överallt
Men jag kan inte skratta

Vindens klagotjut
isar genom mig
I min ihålighet

Fryser mina tårar till is
Om och om igen
Is i mina ögon
Is i mitt hjärta

Och snöflingorna dör

när de vidrör mig




Fri vers av Missi VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-11-25 16:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt skriven
2005-11-25

  rebecca d VIP
kittlar snöflingorna mig
Överallt
Men jag kan inte skratta

fint grepp och så det frusna inuti, där inget kan landa...
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon