Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagad av vargar

 

 

 

i högen av räkningar ligger ett brev från a-kassan 

olusten sprider sig

samma känsla varenda gång

samma känsla som när jag kliver in på arbetsförmedlingen

ångest

stress

det är konstigt men räkningshögen påverkar mig inte alls på samma sätt

ändå vet jag att där ligger avier som ska betalas

flera tusentals kronor varenda månad

men jag betalar gladeligen

jag vet att bara jag betalar så kan jag andas en månad till

 

men a-kassan.....

arbetsförmedlingen....

 

det ligger hot i luften

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-27 22:53



Bookmark and Share


  Mess
vilket allvar, men ändå lite humor fast ändå inte. svårt att beskriva, men du gör det bäst! låt dem inte ta dig!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan