Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, för att lika sant som att det som göms i snö kommer upp i tö är att inget som är dolt som inte skall uppenbaras, och ingenting är gömt som inte skall komma i dagen. ...


Det som göms i snö kommer upp i tö

Känns som om tiotusen bördor faller från skuldran då jag får veta vad som sagts bakom ryggen som innan det blev känt vållade ångest och smärta.

Så väl att det finns rapportörer som kan sprida ljus i mörker.

Jag tar mycket hellre sanningen även om det gör ont än den ovisshet som falskheten ger.

Vem vill hänga med i ett fröjdesprång mitt i natten i min glädjeyra?








Fri vers av Bibbi VIP
Läst 1274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-30 02:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag gillar fröjdesprång :)
2010-10-01

  Kerstin VIP
Innan sanningen har fått på sig skorna har lögnen hunnit två varv runt jorden.
2010-10-01

  Anya VIP
Härligt med fröjdesprång!
2010-09-30

  aol
jag hänger med i dina så härliga språng av glädje
2010-09-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Jadu syrran☺☺☺
Så är det, så blir det...
Känner mig plötsligt mycket lättare oxå
trots att jag INTE har bantat.. :)))
Vi har en "hjälte" ibland oss...

applåder för din text och för
xxxx som vågade...♥♥♥

kram

kb
2010-09-30

  lycksele
youtube.com/watch?v=sflpkvgw3FU

Låten som är så där härligt positiv och gör en glad, ska helst höras på youtube.
Men här är nåra rader:
"
Det som göms i snö kommer upp i tö
Ja vi kan segla ut på öppen sjö
Allting lever upp vill aldrig dö
Det som göms i snö kommer upp i tö

Snart så blir din himmel åter blå
Du som gått där ensam kall och grå
Å när du hör fågelsång igen
Finner du nog en liten vän

För det som göms i snö
kommer upp i tö
"
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP