Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrefattiga rus



Jag stod bakom och såg på 
hur jag sprang
hur jag försökte springa ifrån
min frustration

Och jag sökte ruset
som han aldrig kunde ge


Jag stod bredvid och såg på
hur jag kvävdes
hur jag andades hans
syrefattiga löften

Han var tio år för sen




Fri vers av Smultris
Läst 1047 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-30 15:29



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
UNDERBART "men du var 10 år sen" känns i hela kroppen!...
2005-12-01

    Oprofessionell
Den här är helt magnifik och har ett underbart vackert språk :

''Det var ju det där med
hur jag kvävdes
Hur jag andades hans
syrefattiga löften

Han var tio år för sen''

Blir bokmärkt.
2005-12-01

  Mats L.
Ibland missar man varandra av en eller annan orsak. Fint skrivet
2005-12-01

  rebecca d
mycket fint formulerad. en iakttagelse, självinsikt, sammanfattad i sista raden
2005-12-01

  Neal
Dina ord berör! (med tjock bläck)
2005-11-30

  sol
ännu ett litet underverk nådde solen!
2005-11-30

    Roger Magnusson
Ja så var det där med
hur jag läser
hur jag känner allt som
du skriver

om hur det känns så märkligt rätt
även när jag inte förstår

2005-11-30

    jahapp
Ähmen shit....jag blir lika impad varje gång jag läser något av dig!
2005-11-30

  Tony Hermansson
Ganska korkat av mig att hålla med de andra grabbarna då det bara är kvinnliga kritiker på denna.
Hhehehe... : D
2005-11-30

  Tony Hermansson
Kan inte annat än hålla med de andra grabbarna, du gör det igen....
Du är mästare att hitta meningar som stryper luft tillförseln.
"försökte springa ifrån
min frustration" japp thats me.

"jag sökte ruset
som (han) aldrig kunde ge" japp thats me. Redan här så får man svårt att andas, och då kommer,
"Det var ju det där med
hur jag kvävdes
Hur jag andades hans
syrefattiga löften" och då dör man. Så den sista raden läses från antingen himmel eller helvete.
Ja så är det..... ; )
2005-11-30

  Charly
Du gör det igen. Överraskar mig med en fantastiskt dikt! Tack!
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris