Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar om självkänsla

 

ett glitterregn över dig
av lyckans stjärnstoft
må du drömma
om allt som egentligen
är ditt
om du bara vaknar
och ser

ditt egna värde.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-05 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo