Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som då, som nu.

 

Det var länge sedan, men då och då som nu finns där och här.


Jag saknar dig min första kärlek.


Inte som då, som nu.


Det är annorlunda...




Fri vers av Kape
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-05 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape