Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det händer så otroligt mycket runt om, vilket gör mig rädd. Egenskaper som ärlighet, vänskap, respekt......listan kan göras lång.




snart finns inte ens hoppet kvar

om du ska slå
slå mig
slå mig hårt
så hårt
att jag inte
minns

om inte;


kommer du
aldrig
bli av med
mig

för det är
den enda
anledningen
jag kan komma

när du
betalar det
höga priset
att förgöra en
annan
brutalt
verbalt
mentalt

eller bara ge upp




Fri vers av ia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-04 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt som satan

Hoppas det inte är självupplevt

I wish..
2010-11-10

    ej medlem längre
Jag står vid din sida,blåser bort hoten du ser
Allt som runt dig sker
Som dig rädslan ger

Med några ord den faller
För de som sitter bak galler
Vet att yxan snart faller

För en skriftande mö
En ynnest vore
Att dö
2010-11-06

    juliuspepperwood
Jätte bra skrivet, applåd!
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP