Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vig

 

jag kan sträcka mig längre

än du

 

palla stjärnor

och gömma i dina ögon

bara för att jag vill

 

 



ä l s k a

 

...




Fri vers av Ex¤animo
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-07 22:34



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
vackert..........med få ord fångar du allt
2010-10-16

  issac.a.m
Vackert.......
2010-10-09

  lisa"puzzle"svensson
kvinna och busfrö på samma gång.
(Känns som om jag vill skjuta in ett
" Pilutta dig, Madicken" ;-)
2010-10-08

    ej medlem längre
Härligt triumferande!
2010-10-07

  Aisha VIP
...jättefint!
tycker om!
;)
2010-10-07

  thyra
Vackert!
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo