Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sålde hans själ, "köpare okänd".

 

 

Hon tog livet av honom frivilligt.

Hon sålde hans själ, "köpare okänd".

Han blev en smutsig hora.

Skvaller fick bris att bli storm.

Hon torterade honom med ord,

skapade av sin egen osäkerhet.

Hon fick levande att dö.

 

Rykten ekar ännu ödsliga gator. Stackars två.

 

Är hon nöjd nu?, frågade han sig med en tår i ett öga utan blick.

 




Fri vers av Kape
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape