Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dig tid att ge dig mig.

 

 

Då,

en glödande cigarett sugs av vackra läppar.

Nu,

en fimp med rött läppstift.

 

Önskar jag var röken som sögs in.

 

Önskar jag fick det röda läppstiftet på mina läppar.

 

Förför mig, vackra du.

 

Ta dig tid att ge dig mig.




Fri vers av Kape
Läst 668 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-08 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape